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Dear Sir or Madam:
This is in response to your request of June 8, 2004 regarding your organization's tax-exempt status.

In April 1991 we issued a determination letter that recognized your organization as exempt from federal income
tax. Our records indicate that your organization is currently exempt under section 501(c)(6) of the Internal
Revenue Code.

All exempt organizations (unless specifically excluded) are liable for taxes under the Federal Insurance
Contributions Act (social security taxes) on remuneration of $100 or more paid to each employee during a
calendar year. Your organization is also liable for tax under the Federal Unemployment Tax Act for each
employee to whom it pays $50 or more during a calendar quarter if, during the current or preceding calendar
year, it had one or more employees at any time in each of 20 calendar weeks or it paid wages of $1,500 or
more in any calendar quarter.

If your organization's character, method of operation, or purposes change, please let us know so we can
consider the effect of the change on the organization's exempt status. Also, your organization should inform
us of all changes in its name or address.

Your organization is required to file Form 990, Return of Organization Exempt from Income Tax, if its gross
receipts each year are normally more than $25,000. If a return is required, it must be filed by the 15th day of
the fifth month after the end of the organization's annual accounting period. The law imposes a penalty of $20
a day, up to a maximum of $10,000, when a return is filed late, unless there is reasonable cause for the delay.

Because your organization is not an organization described in section 170(c) of the Code, donors may not
deduct contributions made to your organization. You should advise your contributors to that effect.

Your organization is not required to file federal income tax returns unless it is subject to the tax on unrelated
business income under section 511 of the Internal Revenue Code. If your organization is subject to this tax, it
must file an income tax return on Form 990-T, Exempt Organization Business Income Tax Return. In this letter
we are not determining whether any of your organization's activities are unrelated trade or business as defined
in Code section 513. '



